Weld Services

Logo og grafisk profil

Designbyrået Sjursendesign har utformet logo og grafisk profil for det nye norske firmaet Weld Services.

Farge på tvers av normen
Rød farge for synlighet og initiativ en ellers så blågrønn og oransje offshore-verden. Weld Services skal være en verdiskapende brikke for sine kunder og må skille seg ut som en synlig positiv og aktiv aktør.

Ikonet med mange ansikt
Ikonet gir mange assosiasjoner. Det spiller aktivt på "to emner som sveises sammen med en søm i midten", "nettverk av leverandører og kompetanse", "oppadstigende kurve" (økonomi), "w for weld services", "offshore-drilling", bølger. Disse kan videre brukes i reklamesnutter og illustrasjoner.

En identitet med internasjonalt snitt
Offshore går på engelsk. Personer, kompetanse og kommunikasjon på tvers av landegrenser.

Online grafisk profil
Den grafiske profilen er levert som en online digital løsning som gjøres tilgjengelig gjennom vanlig nettleser med tilgangskontroll. Dette gjør det enkelt for Weld Services å bruke profilen aktivt samt å gi tilgang og henvise til denne ovenfor trykkeri, presse etc. da logo, farger og andre elementer ligger lett tilgjengelig med tilhørende filer.

Weld Services er et nystartet norsk firma som skal selge løsninger og tjenester til større selskap i Norden innenfor energi og offshore.

 

www.weldservices.no

Designbyrået Sjursendesign har også laget kommunikasjonsgrunnlag, tekster, konsepter og nettsidedesign for Weld Services. Nettsidene går online mars 2011.