Strand Shipping

Nettside

Åpent, presist, moderne, seriøst, kombinert med et glimt i øyet. Gjennom et luftig design, en stram formføring og aktiv bruk av profilens farger forbedret vi tilstedeværelsen for Strand Shipping på nett.

Noe som er gjenganger når en snakker om shipping-agenter og shipping-selskaper er dress og fin i snippen. Strand Shipping er på ingen måte et unntak, men de har i tillegg en folkelig og personlig verdi.

Samtidig som vi lager en nettside som presenterer Strand Shipping på en forhåpentligvis presentabel og estetisk pen måte så ønsker vi vise personene bak Strand Shipping. Med en kombinasjon av personlige bilder av personer og lokaler kombinert med fotos av skipsflåten og virket rundt Strand Shipping ønsker vi vise både tyngde og personlighet. Målet er da en god kommunikasjon mellom Strand Shipping og sine klienter der både business og person blir ivaretatt.

Nettsidene brukes aktivt av de ansatte hver dag. Nettsiden er et verktøy for å finne størrelser, tegninger, bilder og status av egne skip. Nettsidene er nå blitt enkle å bruke og tid er spart på å finne frem data.

Strand Shipping er Mo i Ranas største skipsmegler med lang erfaring. De administrerer rundt 20 skip av varierende størrelse i både norske og internasjonale farvann.

 

www.strand-shipping.no