Designbyrået Sjursendesign

Since 2000

Bredt og nøyaktig.

Særpreg og synlighet for din målgruppe

For å nå ut til sine kunder eller sin målgruppe så må en treffe riktig. Det er ikke nok at ting bare ser bra ut. Eller at daglig leder liker det..

Stilen og budskapet må stemme med mottakerne. 18-20 åringer responderer ikke på det samme som de på 50. Og det er ikke bare alder som spiller inn. Bosted, utdannelse, lønn, opprinnelse, kjønn, personlige interesser og en hel del andre faktorer spiller inn i hvordan en må vinkle sin markedsføring.

Kan kombinere en rekke fagområder

Har du sett de tøffe orange og grå bilene til IMTAS? Kanskje du har sett de nydelige visittkortene til Weld Services? Det er jo ikke umulig at du har sett MOMEKs kule rockepresentasjon med fly-by og animasjon av MIP og verksted i 3D. Eller de lekre og høyst funksjonelle nettsidene til Strand Shipping?

Designbyrået Sjursendesign dekker et særdeles vidt spekter av kompetanseområder og jobber mye bredere enn ordinære design- og reklamebyrå. Denne bredden gjør at en kan overraske, skape noe nytt og bli lagt merke til. Bredden gjør at du kan nå din kundegruppe på en best mulig måte. Poenget er at en ikke er begrenset til de tradisjonelle fagområdene. En kan bruke fantasien og være kreativ på tvers av, og noen ganger langt utenfor, vanlige byrå sine arbeidsflater. Resultatet er da at en har muligheten til å treffe målgruppen både uventet og kraftig.

Stort nettverk av underleverandører

På alle former for tjenester, trykksaker, produkter og leveranser innen reklame og markedsføring så har Designbyrået Sjursendesign et herlig nettverk av leverandører!

 

Kontakt

Designbyrået Sjursendesign holder til i Mo i Rana. Men Bodø, Trondheim og Tromsø er bare en times flytur unna.

post@sjursendesign.no

Telefon: 906 75 744